Modele de pal pentru mobila

Pentru a deschide un proiect Care deja este prezent dans Computer: * in meniul fisier alegeti comanda deschide, sau apasati pe pictograma, fereastra deschide apare. * Selectati Proiectul`EXEMPLE 1 `iar apoi dati cliquez pe butonul`OK`, sau apasati PE tasta ENTER. Incarcarea proiectului poate sa Tina cateva secunde in functie de complexitatea lui Dar Proiectul va aparea in fereastra in vizualizarea de sus. Puteti sa schimbati parametri de luminozitate prin doua moduri: * ca si Lumina si constrastul unui televizor, * pentru a da un efect mai réaliste puteti schimba razele de Lumina sau de Soare DIN variable aléatoire unghiuri. Pentru schimbarea luminii: 1. alegeti vizualizare | Sursa de Lumina. Fereastra sursa de Lumina apare PE ecran. 2. schimbati setarile folosind Barile de défilement. Zona de vizualizare in Centrul ferestrei Arata impactul acestor modificari, in Special in relatie Cu setarile unghiului razelor de Soare care sunt afectate de folosirea barelor de Scroll localiser in dreapta si in partea de Jos a zonei de vizualizare.

3. dati click pe butonul`test`daca doriti sa incercati noile setari DIN perspectiva curenta fara a pierde originalele setari. 4. repetati pasii 2 si 3 pana cand sunteti satisfacut cu luminozitatea. 5. dati click pe`Salv. ca prestabilit`ca sa ajustarile dumneavoastra sa fie commémorer si sa fie aplicate prin défaut la oricare DIN viitoarele proiecte. 6. dati click pe`OK`pentru a valida ajustarile, sau`Anulare`pentru a va intoarce la ajustarile originale. 7. schimbarea rapida de plan (functia zoom) este posibil sa dati zoom enfermé sau in afara in variable aléatoire perspective ex.

vizualizare in plan, elevatii sau perspective. Urmatoarele vor décrire cum sa faceti aceasta. Acum, plasati urmatoarele UNITATI de perete: HV40G, HH60G, HV40D, H40D, HA65G, incepand cu unitatea inalta. Pentru fiecare dintre ele: A Sectienne articole B casuta combo de cataloage C-casuta combo de sectiuni D-casuta de texte a blocurilor E-casuta combo a modelelor sau a finisarilor F-casuta de Text a articolelor G-casuta combo A numerelor de referinta H Zona de Grafic a (previzualizrea articolului selectAt) este posibil sa previzualizati articolul selectAt prin vizualizarea in plan, in perspectiva sau sa arate pretul si descrierea. Pentru schimbarea modului de vizualizare, dati click pe butonul Marcat Cu I PE desen si localizat in coltul din stanga Jos a zonei grafice. I buton pentru schimbarea modului de vizualizare J-Casute combo pentru specificarea altitudini (inaltia de la podea la fundul articolului) a articolului selectAt K casuta de bifat pentru deschiderea articolului selectAt L Zona de texte pentru pozitionarea articolului selectAt de-a lungul peretelui M buton de validarea plasarii a articolului selectAt N icoana pentru cautarea obiectul; UI Activ in catalogul curent O icoana pentru inlocuirea obiectului Activ cu obiectul selectAt P dimensiunile articolului selectAt Pentru un incepator, parcurgerea in totalitate a acestui Ghid Practic, presupune cateva Ore bune de lucru.